iOS 18.2 Sürümüyle Gelecek Özellikler Neler?

campaign-image

Apple tarafından tanıtılan iOS 18 özellikleri, iPhone kullanıcıları tarafından çok beğenildi. WWDC 2024 etkinliğinde tanıtımı yapılan bu özelliklerin bazıları, iOS 18 işletim sisteminin farklı sürümlerinde kullanıma sunulacak. Peki, iOS 18.2 ile gelecek özellikler neler? Hadi, hep birlikte göz atalım.

İşte iOS 18.2 ile Gelecek Özellikler!

iOS 18 sürümünün tanıtımında belirtilen özelliklerin bir kısmı, şimdiye kadar yayınlanan beta sürümlerinde henüz kullanıma sunulmadı. Bu özellikler, yakında yayınlanması planlanan iOS 18.2 beta sürümüyle birlikte gelebilir. İşte iOS 18.2 ile gelecek özellikler:

Genmoji

iOS 18 işletim sisteminin merakla beklenen Genmoji özelliği, bir sonraki güncellemeyle birlikte gelebilir. Genmoji, Apple Intelligence ile kullanıcıların çok daha yaratıcı ve özgün emojiler oluşturmasını sağlayacak. Bu özellik sayesinde, iPhone sahiplerinin mesajlaşma deneyimi farklı boyutlara taşınacak.

iOS 18.2 ile Gelmesi Beklenen Özellikler

ChatGPT Entegrasyonu

iOS 18 sürümündeki yeni Siri, ChatGPT desteğiyle çok daha kullanışlı hale gelecek. Birçok kişi, iOS 18.2 ile gelecek özellikler arasında ChatGPT entegrasyonu olacağını düşünüyor. iPhone’lara entegre bir şekilde çalışacak olan ChatGPT, kullanıcıların en karmaşık sorularını saniyeler içinde yanıtlayabilecek.

iOS 18.2 ChatGPT Özelliği

Robot Süpürge Desteği

Robot süpürge kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte, Apple iPhone kullanıcılarının işlerini kolaylaştıracak bir yeniliğe imza atacak. iOS 18 sürümünde bulunan Ev uygulaması üzerinden robot süpürgelerin güçleri kontrol edilebilecek, temizleme modu açılıp kapatılabilecek ve vakumlama ile şarj durumları gibi genel özellikler denetlenebilecek.

Yenilenmiş Mail Uygulaması

Apple’ın söylemine göre, tamamıyla yenilenen Mail uygulaması 2024 yılının sonlarına doğru kullanıma sunulacak. Açıklamalara göre, iOS 18.2 ile gelecek özellikler arasında yeni Mail uygulamasının da olması bekleniyor.

iOS 18.2 Yeni Mail Uygulaması

Yenilenmiş Mail uygulaması, artık gelen mailleri aygıt içi kategorilere ayıracak. Böylece kullanıcılar, reklam, fatura ve çeşitli güncelleme maillerinden önce, çok daha önemli olan mailleri görebilecek.

iOS 18.2 Güncellemesi Ne Zaman Yayınlanacak?

iOS 18.2 güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı henüz net değil. Ancak, yeni iOS versiyonunun önemli özelliklerinin kullanıma sunulacağı iOS 18.2'nin Aralık ayı içinde yayınlanması düşünülüyor.

Sonuç

Bu içeriğimizde, iOS 18.2 ile gelecek özellikler hakkında bilgiler verdik. Şu anda kullandığınız iPhone, iOS 18’i desteklemiyorsa, Getmobil web sitesi ve mağazalarından iOS güncel işletim sistemini destekleyen yenilenmiş iPhone modellerini 12 ay taksitle satın alabilirsiniz. Siz de https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/ bağlantısına tıklayarak satışa sunduğumuz bu modelleri inceleyebilirsiniz.

İlgili Bloglar