En İyi Egzersiz Uygulamaları: Salona Gitmeden Evde Spor Yapın!

campaign-image

Akıllı telefonlara eklenen yeni sensörler, egzersiz uygulamaları ile evde spor yapmayı çok daha kolay hale getiriyor. Yazımızda yer vereceğimiz en iyi egzersiz uygulamaları, Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılabilir.

Eğer spor salonuna gitmek istemiyor veya yeterince vaktiniz yoksa, spor uygulamaları sayesinde evinizden çıkmadan birçok egzersiz hareketini yapabilirsiniz. Uygulamalarda gösterilen hareketleri dikkatli bir şekilde yaparak formunuzu koruyabilirsiniz. İşte kullanabileceğiniz en iyi spor uygulamaları.

En İyi Egzersiz Uygulamaları Hangileridir?

  • Adidas Training by Runtastic
  • Nike Training Club
  • Down Dog App Group
  • Fitwell
  • Freeletics

Listedeki uygulamaları kullanarak istediğiniz yerde çeşitli egzersiz hareketlerini belirli bir düzen içerisinde yapabilirsiniz. Hadi uygulamalara daha yakından göz atalım.

Adidas Training by Runtastic

Koşu yapmak isteyen ancak bunun için pek fazla vakti olmayanlar için geliştirilen bu uygulama, 3 tane haftalık hedef ve 1 adet 45 günlük hedef belirleme imkânı tanır. Kullanıcılar, haftada koşmak istedikleri kilometre miktarlarını kendileri belirleyebilir.

Adidas Training by Runtastic Uygulaması

Koşu performansının ölçülmesini hedefleyen bu uygulama, geçmiş antrenmanlar ve koşu istatistikleri hakkında bilgiler sunar. Hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabilen bu uygulamanın birçok özelliğinden ücretsiz olarak yararlanmak mümkündür.

Nike Training Club

Yapılan egzersizler hakkında detaylı rehberler sunan bu uygulama ile evinizden çıkmaya gerek kalmadan çeşitli antrenmanları yapabilirsiniz. Hareketlerin yanı sıra antrenman süreleri, sağlıklı beslenme ipuçları ve egzersizlerin zorluk seviyeleri hakkında da bilgiler sunar.

Nike Training Club Uygulaması

Bedava egzersiz uygulamaları içinde yer alan Nike Training Club’ın en güzel yanlarından biri de kısa videolar ile sağlık alanında çeşitli bilgilendirmeler içermesidir. Bu videolar sayesinde kullanıcılar sağlıklı beslenmeye teşvik ediliyor.

Down Dog App Group

DownDog App Group, klasik egzersizlerin haricinde kullanıcıların çeşitli antrenman türlerini de keşfetmesine yardımcı olur. Kolay kullanılabilen arayüzü sayesinde evde egzersiz yapmak isteyenlere en iyi deneyimi sunar.

Down Dog Egzersiz Uygulaması

Uygulama içindeki egzersizlerin seviyeleri, süreleri ve türleri hakkında bilgi edinilebilir. Bu bilgiler doğrultusunda yapacağınız sporun kalitesini artırabilirsiniz.

Fitwell

İlk zamanlarda yalnızca iOS platformunda kullanılabilen Fitwell, zaman içerisinde gelen güncellemeler ile en iyi egzersiz uygulamaları arasında yer alıyor. Türk girişimcilerin desteğiyle gelişen uygulama, kullanıcıların beslenme alışkanlıklarını bir düzene sokmasına yardımcı oluyor.

Fitwell Egzersiz Uygulaması

Aynı zamanda, iOS spor uygulamaları arasında bulunan Fitwell tarafından hazırlanan özel egzersizler sağlıklı bir yaşamı destekliyor.

Freeletics

Evde spor yapabileceğiniz en iyi egzersiz uygulamaları arasında bulunan Freeletics, vücut ağırlığına bağlı olarak kişiye özel antrenman rutinleri, yorucu egzersizler ve beslenme programları oluşturur. Bu sayede kullanıcılar, kendi vücut ağırlıklarına en uygun egzersizleri yaparak sağlıklı bir yaşama adım atabilir.

Freeletics Egzersiz Uygulaması

Egzersiz Uygulamaları İşe Yarıyor mu?

Spor salonuna gitmek için yeterli vakti bulunmayanlar için sunduğumuz en iyi ücretsiz egzersiz uygulamaları ile fit bir bedene ulaşmak mümkündür. Ancak, uygulamalarda bulunan egzersizlerin etkili olabilmesi için hareketlerin tam anlamıyla gösterildiği gibi yapılması gerekiyor. Yanlış veya hatalı yapılan egzersizler sonucunda vücudun istenildiği gibi şekillenme süresinin uzayabileceğini hatırlatmak istiyoruz.

Sonuç

Bu içeriğimizde yer verdiğimiz en iyi egzersiz uygulamaları hem Android hem de iOS telefonlarda kullanılabiliyor. Getmobil web sitesi veya mağazalarından satın alacağınız yenilenmiş telefon modelleri, bütün bu uygulamaları sorunsuz bir şekilde açabilir.

İlgili Bloglar