Fiyat Performans Telefon Modelleri!

campaign-image

Amiral gemisi akıllı telefon modelleri günümüzde oldukça yüksek fiyatlardan satılıyor. Bu nedenle, tüketiciler çok daha hesaplı olan fiyat performans odaklı modelleri tercih ediyor. Bu yazımızda, nasıl bir telefon alacağına karar veremeyenler için hazırladığımız en iyi fiyat performans telefon listesine yer vereceğiz.

Fiyat Performans Telefon Modelleri

  • Samsung Galaxy S23 FE
  • Samsung Galaxy A55
  • Samsung Galaxy A35
  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro
  • Xiaomi Redmi 12
  • Apple iPhone 11

Listede bulunan fiyat-performans telefon modellerine bakıldığında, Samsung ve Xiaomi markalarının ön planda olduğu görülüyor. Günümüzde satın alabileceğiniz fiyat-performans telefon önerileri arasında yer alan Samsung Galaxy S23 FE ve Apple iPhone 11 modelleri, kullanıcılar tarafından çok daha fazla tercih ediliyor.

Samsung Galaxy S23 FE

En iyi fiyat performans telefon listesinin ilk sırasında bulunan Samsung Galaxy S23 FE, sahip olduğu güçlü donanım ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Dynamic AMOLED teknolojisinin kullanıldığı 6.4 inç büyüklüğündeki ekranı, 120 Hz yenileme hızı ile akıcı bir telefon kullanma deneyimi sunuyor.

En İyi Fiyat Performans Telefonu

Telefonun arka tarafında bulunan 50 MP çözünürlüklü ana kamera, günümüz koşullarında oldukça başarılı fotoğraf ve video çekimleri yapabiliyor. 4500 mAh kapasiteli batarya ise cihazın uzun süre boyunca kullanılabilmesini sağlıyor.

Samsung Galaxy A55

2024 yılında fiyat performans telefonu satın almak isteyenler, Samsung’un Galaxy A55 modelini oldukça fazla tercih ediyor. Özellikle yenilenmiş Samsung Galaxy A55, fiyatının yanı sıra sunduğu teknik donanımlarla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Super AMOLED ekran, görüntüleri canlı ve net bir şekilde işliyor.

8 GB kapasiteli belleğe ve 256 GB dahili hafızaya sahip olan Galaxy A55, performans konusundaki kullanıcı beklentilerini fazlasıyla karşılayabiliyor. Ayrıca 5000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahiptir.

Samsung Galaxy A35

Fiyat performans akıllı telefon önerileri arasında bulunan Samsung Galaxy A35, 6.6 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranıyla büyük bir kullanım rahatlığı sağlıyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olan bu cihazda video izlemek, internette dolaşmak ve oyun oynamak her zamankinden daha eğlenceli.

Fiyat Performans Odaklı Telefon Modelleri

Yüksek kapasiteli belleği ve güçlü işlemcisi sayesinde cihaz, gün içerisindeki en zorlu işlemleri saniyeler içinde gerçekleştirebiliyor. Cihazın arkasında konumlandırılan üçlü kamera sistemi ise net ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar kaydedebiliyor.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro

Günümüz koşullarında oldukça uygun bir fiyata satılan Xiaomi Redmi Note 12 Pro, performans bakımından beklentileri karşılayabiliyor. Bünyesinde barındırdığı Qualcomm Snapdragon 732G yonga seti ve 8 GB kapasiteli bellek, kullanıcıların taleplerini karşılama konusunda yeterli oluyor.

6.67 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranın sunduğu 120 Hz yenileme hızı, mobil oyun deneyimini artırıyor. 5000 mAh kapasiteli batarya ise cihazın tek bir şarj ile uzun süre kullanılabilmesini sağlıyor.

Xiaomi Redmi 12

Xiaomi Redmi 12, listede yer verdiğimiz fiyat performans telefon modelleri arasında en uygun fiyata sahiptir. Bununla birlikte, sahip olduğu donanımlarla günümüzde birçok uygulamada etkileyici bir performans sergileyebiliyor.

Sekiz çekirdekli MediaTek Helio G88 işlemcisi, 5000 mAh kapasiteli bataryası ve 8 GB belleği ile çoklu uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor.

Apple iPhone 11

Fiyat performans telefonları denildiğinde akla ilk olarak genellikle Android işletim sistemine sahip cihazlar geliyor. Ancak Apple iPhone 11 modelini de günümüzde fiyat-performans odaklı cep telefonları sınıfına koyabiliriz.

Fiyat Performans Odaklı Telefonlar

A13 Bionic işlemcisi, 2024 yılında da çoğu işlemi herhangi bir takılma sorunu olmadan yerine getirebiliyor. Bunun yanı sıra 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle geniş bir hedef kitleye hitap ediyor.

Sonuç

Bu yazımızda, fiyat performans telefon listesi içerisinde yer alan modelleri paylaştık. Listede yer alan modelleri, ikinci el veya sıfır almak yerine yenilenmiş olarak satın almak çok daha mantıklıdır. Getmobil’de satılan yenilenmiş telefon modellerini https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/ bağlantısından inceleyebilir, istediğiniz modeli 12 ay taksit ve 12 ay Getmobil garantisi ile satın alabilirsiniz.

İlgili Bloglar