iOS 17.6 Güncellemesi Yayınlandı! Yenilikler Neler?

campaign-image

iPhone kullanıcılarının deneyimlerini iyileştirecek iOS 17.6 güncellemesi yayınlandı. Geçtiğimiz yıl yayınlanan iOS 17, düzenli aralıklarla getirilen güncellemeler ile çok daha stabil duruma getirildi. Apple iPhone kullanıcıları, iOS 17.6 güncellemesinin bu versiyonun son sürümü olacağını düşünüyor. Peki, iOS 17.6 yenilikleri neler?

iOS 17.6 Güncellemesi Kullanıma Sunuldu: İşte Yenilikler!

Apple, uzunca bir süredir iOS 18 sürümü üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor olsa da iOS 17 için ara güncellemeler yayınlamaya ara vermiyor. Bu sayede yeni iOS versiyonu gelene kadar iPhone’ların daha kararlı çalışması sağlanıyor.

Apple, iOS 17.6 güncellemesi ile birlikte kişisel verilerin korunmasını güçlendiren güvenlik iyileştirmelerine yer veriyor. Bu güncellemede gelen yenilikler hakkında detaylı bilgiler bulunmuyor. Ancak güncelleme içeriğinin genel performans ve güvenlik iyileştirmelerinin yanı sıra yazılımdaki bazı hataların düzeltilmesi olduğunu belirtebiliriz.

iOS 17.6 sürümünde iPhone’lar için ekstra yenilikler bulunmasa da cihazların yavaş yavaş iOS 18 için hazırlandığını söyleyebiliriz. Bu noktada yapılan iyileştirmeler arasında bazı Bluetooth kulaklıklardaki ses çıkış yolu hatasının düzeltilmesi ve ön kameradaki bazı hataların giderilmesi yer alıyor.

iOS 17.6 Nasıl İndirilir ve Yüklenir?

iPhone’unuza kararlı çalışan en güncel iOS 17.6 sürümünü yüklemek için:

  1. İlk olarak iPhone’un ana ekranında bulunan “Ayarlar” uygulamasını açın.
  2. Ardından “Genel” sekmesine dokunun.
  3. Açılan sayfada “Yazılım Güncelleme” bölümüne girin.
  4. Sayfanın yüklenmesini bekleyin ve “Şimdi Güncelle” butonuna dokunun.
  5. iOS 17.6 indirildikten sonra “Şimdi Yükle” butonuna dokunarak güncellemeyi yüklemeye başlayın.
iOS 17.6 Nasıl İndirilir ve Yüklenir?

Toplamda 846.1 MB olan iOS 17.6 versiyonu yüklenirken iPhone’un ekranı birkaç defa kapanıp açılabilir. Bütün işlemler tamamlandığı zaman telefon kendini yeniden başlatacaktır. Telefon tekrardan açıldığında Face ID veya ekran şifresini girerek iOS 17.6 sürümünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sonuç

Diğer iPhone kullanıcıları gibi biz de Apple’ın yayınladığı bu güncellemenin iOS 18 öncesi gelen son kararlı sürüm düzenlemesi olduğunu düşünüyoruz. iOS 17.6 yenilikleri arasında pek fazla içerik yer almıyor olsa da önemli güvenlik iyileştirmelerinin gerçekleştirilmesi kullanıcıları memnun edecektir. Siz de yeni güncellemeyi yükleyerek iPhone’unuzu daha güvenli ve performanslı bir şekilde kullanabilirsiniz. En güncel iOS sürümlerini destekleyen yenilenmiş iPhone modellerini TSE onaylı Yenileme Merkezi’ne sahip Getmobil’den güvenle satın almak için hemen https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/ bağlantısına tıklayabilirsiniz.

İlgili Bloglar