iOS için En İyi 5 İnternet Tarayıcısı

campaign-image

Apple, iPhone modellerinde varsayılan olarak Safari internet tarayıcısına yer veriyor. Ancak kullanıcılar istedikleri internet tarayıcısını App Store üzerinden indirebiliyor. Bu yazımızda iOS için en iyi 5 internet tarayıcısı ile ilgili bildiklerimizi paylaşacağız.

App Store’da yer alan internet tarayıcıları, birbirinden farklı özellikleri sayesinde kullanıcılara eşsiz bir internette gezinme deneyimi sunar. İçeriğimizde paylaşacağımız tarayıcılar, iOS cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışır.

iOS için En İyi 5 İnternet Tarayıcısı Önerileri

  1. Safari
  2. Google Chrome
  3. Firefox
  4. Opera Mini
  5. Microsoft Edge

Safari

iOS sistemlerinde varsayılan olarak bulunan Safari uygulaması, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Aynı zamanda düzenli güncellemeler sayesinde performansı iyileştirilen Safari, pil kullanımı konusunda da oldukça verimli hale gelmiştir. Bu tarayıcının en iyi özelliği, web sayfalarının adreslerini yazarken öneride bulunmasıdır. Bunun yanı sıra, internet sitelerini kısa süre içinde açması da kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlar.

Safari İnternet Tarayıcısı

Google Chrome

İnternet tarayıcısı denildiği zaman akıllara gelen uygulama Google Chrome oluyor. Hem Windows hem de iOS üzerinde stabil bir şekilde çalışabilen Chrome, internette gezinme deneyimini iyileştiriyor. Birçok kişinin Google Chrome’u tercih etmesinin nedenleri arasında Google hesaplarındaki verilere her cihazdan erişme imkânı sunması yer alıyor.

Google Chrome

Firefox

Günümüzde, Google Chrome’dan sonra en çok kullanılan Firefox, zaman içerisinde gelişti. Bu gelişimin sonunda, iOS cihazlarla uyum içinde çalışır hale gelen Firefox, diğer tarayıcılarla kıyaslandığında biraz daha fazla güç tüketiyor. Daha fazla güç tüketse de web sayfalarını çok kısa sürede yükleyebiliyor.

Firefox

Opera Mini

iOS cihazların bağlı olduğu Wi-Fi ağlarının indirme hızları düşebiliyor. Zayıf internet bağlantısına sahip olan kullanıcılar Opera Mini’yi tercih ediyor. Çünkü tarayıcının özellikleri arasında bulunan görsel kalitesini düşürme, sayfaların düşük internet hızında bile anında yüklenmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra, gece modu sayesinde uzun süreli kullanımlarda göz sağlığını da koruyor.

Opera Mini

Microsoft Edge

Microsoft Edge internet tarayıcısının rahat kullanılabilir arayüzü ve stabil performansı, iOS cihazlarla muhteşem bir uyum içerisinde çalışıyor. Getirilen düzenli güncellemeler ile sürekli olarak geliştirilen Edge, web sitelerini hızla yükleyebiliyor. Ancak sahip olduğu arayüz, bazı kullanıcılar tarafından pek sevilmediği için çok fazla tercih edilmiyor.

Microsoft Edge

Sonuç

Bu yazımızda iOS için en iyi 5 internet tarayıcısı hakkında bilgi verdik. Yazımızdaki tarayıcıları kullanarak siz de internette akıcı bir şekilde gezinebilirsiniz. Getmobil’den satın alacağınız yenilenmiş iPhone modelleri ile içeriğimizde yer verdiğimiz internet tarayıcılarını sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Hemen https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/ bağlantısına tıklayarak istediğiniz modeli 12 ay taksitle satın alabilirsiniz.

İlgili Bloglar