iPhone 13 Ne Zaman Çıktı? Hala Alınır mı?

campaign-image

Apple tarafından üretilen iPhone modelleri dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından ilgi görüyor. İlk iPhone'dan günümüze kadar üretilen bütün modeller kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunar. Bu modellerden biri olan iPhone 13, günümüzde tekrar popülerlik kazanmaya başlamıştır. Peki, iPhone 13 ne zaman çıktı? Hala alınır mı? Hadi merak edilen soruları cevaplayalım!

iPhone 13 Ne Zaman Çıktı?

Apple, iPhone 13 modelini 24 Eylül 2021 tarihinde dünya geneline tanıttı. Önceki iPhone modellerine göre çok daha yenilikçi bir tasarıma sahiptir. Ayrıca kullanımı kolaylaştıran daha ince bir gövdeye ve yüksek kaliteli kamera donanımlarına sahiptir. iPhone 13 modeli, 5 farklı renk seçeneği ile hemen hemen her kesime hitap etmeyi başarmıştır.

Apple iPhone 13 Teknik Özellikleri

  • Yonga Seti: Apple A15 Bionic
  • CPU Frekansı: 3.2 GHz
  • RAM (Bellek): 4 GB
  • Dahili Hafıza Seçenekleri: 128 GB / 256 GB / 512 GB
  • Ekran Çözünürlüğü: 1170 x 2532 (FHD+) Piksel
  • Ekran / Gövde Oranı: % 85.62
  • Ekran Yenileme Hızı: 60 Hz
  • Kamera Çözünürlüğü: 12 MP
  • Batarya Kapasitesi: 3227 mAh
  • İşletim Sistemi: iOS 17

iPhone 13 Fiyatı Ne Kadar?

Ülkemizde sıfır iPhone 13 fiyatı 36.000 TL ile 46.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Ancak sıfır bir cihaz yerine yenilenmiş olanını tercih ederek hem bütçenizi hem de çevreyi koruyabilirsiniz. Ayrıca, tüm işlemleri Getmobil'in TSE onaylı Yenileme Merkezi'nde yapılan yenilenmiş iPhone 13 modellerini daha uygun fiyat aralığında yüksek taksit imkânı ile satın alabilirsiniz. Fiyatların dönemin koşullarına göre değişebileceğini hatırlatmak isteriz.

iPhone 13 Fiyatı Ne Kadar?

iPhone 13 Hala Alınır mı?

Evet, iPhone 13 modelini satın almak hala mantıklı bir tercih olabilir. Eğer sosyal medyada çok fazla vakit geçiriyor, yüksek grafikli mobil oyunlar oynuyor veya bazı render işlemlerini telefondan gerçekleştiriyorsanız, iPhone 13 hem fiyat hem de performans açısından iyi bir seçenek olacaktır.

iPhone 13 Ne Zamana Kadar Güncelleme Alacak?

Bir önceki iPhone modellerinin ne zamana kadar güncelleme aldığını göz önünde bulundurursak, Apple iPhone 13 modelinin 2026 yılına kadar yeni iOS güncellemelerini alabileceğini düşünebiliriz. Bu da cihazın kullanım ömrü için oldukça yeterli bir süre olarak değerlendirilebilir.

iPhone 13 Modeline iOS 18 Yüklenir mi?

Evet, iPhone 13 modeli iOS 18 güncellemesi alacak telefonlar arasında yer alıyor. İsteyen kullanıcılar iOS 18'un herkese açık beta sürümünü yükleyerek birçok yeni özelliği erken deneyimleyebilirler. Daha kararlı bir işletim sistemi kullanmak isteyenler ise Eylül ayını bekleyebilirler.

Sonuç

Bu yazımızda tekrardan merak konusu olan iPhone 13 ne zaman çıktı ve bu model ile ilgili diğer soruların yanıtlarına yer verdik. Yüksek performanslı yenilenmiş iPhone 13 modelini 12 ay taksitle satın almak için https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/iphone-13/ bağlantısına tıklayabilirsiniz.

İlgili Bloglar