iPhone 15 Alınır mı? Fiyatına Değer mi?

campaign-image

Apple’ın 2023 yılında piyasaya sürdüğü iPhone 15 modellerinde yer alan donanımlar, kullanıcıların beklentilerini rahatlıkla karşılayabiliyor. Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan iPhone 16 serisinin ardından birçok tüketicinin aklında iPhone 15 alınır mı sorusu belirdi. Bu yazımızda akıllardaki soruları cevaplayacağız.

Günümüzde iPhone 15 Alınır mı?

Apple, her yeni iPhone modeli çıkardığında tüketiciler, bir önceki serinin alınıp alınmayacağını merak ediyor. iPhone 16 serisinin çıkmasıyla birlikte, iPhone 15 modellerinin satın alınıp alınmayacağını araştırmaya başladılar. Apple tarafından geliştirilen yeni iPhone serilerinde en güçlü donanımlar yer aldığı için birçok tüketici yeni modelleri tercih ediyor.

Günümüzde iPhone 15 Alınır mı?

iPhone 15 modellerinde bulunan donanımlar, günümüz koşullarında da etkileyici performans sergileyebiliyor. Standart ve Plus modellerinde bulunan A16 Bionic çip, kullanıcıların gün içerisindeki günlük işlerini kolayca yerine getirmesini sağlıyor. Pro ve Pro Max modellerinde yer alan A17 Pro çip, daha yüksek işlemci kullanımı gerektiren işlemlerde etkileyici performans sunuyor.

iPhone 15 modelleri, kamera donanımlarıyla da oldukça başarılıdır. 48 MP çözünürlüklü ana kamera, iOS işletim sistemiyle beraber en yüksek kalitede fotoğraf çekimleri yapabiliyor. Kameraların sahip olduğu diyafram açıklığı değerleri, en karanlık ortamlarda bile en iyi görüntü kalitesini verebiliyor.

iPhone 15 serisi ilk çıktığında birçok kullanıcı batarya ömründen şikayet ediyordu. Yapılan iyileştirmeler sonucunda şu anda batarya ömrü konusunda herhangi bir sorun bulunmuyor. iOS 18 güncellemesiyle birlikte, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin batarya ömrü de uzuyor. Böylece yalnızca tek bir şarj ile gün içerisinde daha uzun süre boyunca kullanılabiliyor.

iPhone 15 Kullanılır mı?

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan iPhone 15 serisinde kullanılan ekran donanımları, günümüzde de etkileyici multimedya deneyimi sunabiliyor. Pro ve Pro Max modellerinde yer alan ProMotion özelliği sayesinde ekranın yenileme hızı 120 Hz’e kadar çıkabiliyor. Bu da mobil oyunlardan ve videolardan alınan eğlenceyi ikiye katlıyor.

Bütün bunları göz önünde bulundurduğumuzda, iPhone 15 modellerinin günümüzde de rahatlıkla kullanılabileceğini söyleyebiliriz. Sıfır cihazlara çok fazla para ödemek istemeyenler, yenilenmiş iPhone 15 modellerini Getmobil web sitesi veya mağazalarından 12 ay taksit ile satın alabilirler. Getmobil’in TSE onaylı Yenileme Merkezi içerisinde yenilenen telefonlar, sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

iPhone 15 Fiyatına Değer mi?

Sıfır iPhone 15 modelleri ülkemizde oldukça yüksek fiyatlardan satılıyor. Fiyatları yüksek olmasına rağmen performans ve kullanım alanı açısından beklentileri karşılayabiliyor. iPhone 16 ile iPhone 15 arasında günlük kullanımı etkileyecek kadar bir fark bulunmuyor. Sosyal medyada gezinme, mobil oyun oynama, video veya canlı yayın seyretme gibi aktiviteler için iPhone 15 modellerinden birini satın almak yeterli olacaktır.

iPhone 15 Fiyatına Değer mi?

Sonuç

Bu içeriğimizde “iPhone 15 alınır mı?” sorusuna bir açıklık getirdik. Eğer siz de yenilenmiş iPhone 15 modellerinden satın almak istiyorsanız https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/iphone-15/ bağlantısına tıklayabilirsiniz. 12 ay Getmobil garantisi sayesinde gerekli durumlarda garanti kapmasında ücretsiz onarım hizmetinden yararlanılabilir.

İlgili Bloglar