iPhone İnternetsiz Müzik Dinleme Nasıl Yapılır?

campaign-image

iPhone kullanıcıları sevdikleri müzikleri günün her anında dinlemek isteyebilirler. İnternet bağlantısının olmadığı durumlarda bu istekler pek mümkün olmayabiliyor. Günümüzde çeşitli uygulamalar sayesinde sevilen müziklerin internetsiz olarak dinlenmesi mümkün hale geliyor. Bu yazımızda yer vereceğimiz iPhone internetsiz müzik dinleme uygulamaları, herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan müzik dinleme konusunda beklentileri karşılamaktadır.

iPhone İnternetsiz Müzik Dinleme Programı Listesi

  • Spotify
  • Apple Music
  • YouTube Music
  • Deezer
  • Fizy

Listede bulunan uygulamalar sayesinde iPhone’da internetsiz müzik dinlenebiliyor. Bu uygulamalar üzerinden müzik dinlerken en iyi ses kalitesi elde edilebiliyor. Hadi bu uygulamalara daha yakından bakalım.

Spotify

Uygulama mağazalarında en çok indirilen müzik dinleme uygulamaları arasında yer alan Spotify, kullanıcı dostu arayüzü ve güncel müzik kütüphanesi ile ilgi çekiyor. En popüler müzik dinleme uygulaması olan Spotify, milyonlarca kullanıcıya sahiptir.

İnternetsiz Müzik Dinleme Spotify

Spotify Premium aboneliği ile kullanıcılar, istedikleri müzikleri çevrimdışı olarak dinleyebilirler. Apple iPhone'da şarkıları internet olmadan dinlemek için öncelikle Spotify uygulamasından şarkıları indirmek gerekmektedir.

Apple Music

Apple tarafından geliştirilen Apple Music, 2015 yılından itibaren aktif olarak kullanılmaktadır. Apple iPhone internetsiz müzik dinleme uygulaması olarak da bilinen bu uygulama içinde binlerce şarkı bulunuyor.

20 milyondan fazla aboneye sahip olan Apple Music uygulaması, Dolby Atmos özelliği bulunan Uzamsal Ses desteği sayesinde seslerin canlı ve net bir şekilde duyulmasını sağlıyor. Uygulamanın sunduğu ücretli abonelik hizmeti ile istenen müzikler internet bağlantısı olmadan dinlenebiliyor.

YouTube Music

Google’ın geliştirdiği YouTube Music hizmetinde, diğer müzik dinleme uygulamalarında olduğu gibi çeşitli abonelik planları bulunmaktadır. Uygulamada bulunan ücretli planlar, müziklerin internetsiz olarak dinlenmesine olanak tanır.

iPhone İnternetsiz Müzik Dinleme Programı

YouTube Music hizmetinin en iyi özelliklerinden biri, farklı uygulamalar kullanılırken veya iPhone’un ekranı kapalıyken de müziklerin arka planda çalabilmesidir. Bu hizmet, çeşitli türlerden çok sayıda müzik sunmaktadır.

Deezer

Deezer, sunduğu yüksek kaliteli müzik deneyimi ve 90 milyondan fazla şarkı ile dünya genelinde popülerdir. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Deezer uygulamasının ücretsiz ve premium sürümleri bulunmaktadır.

Uygulamanın ücretsiz sürümü oldukça başarılı olsa da, premium sürümü çok daha fazla özelliğe sahiptir. Deezer’ın premium versiyonu ile telefona indirilen şarkılar internetsiz olarak dinlenebilir.

Fizy

Birçok iPhone kullanıcısının tercih ettiği Fizy uygulamasının hem premium hem de ücretsiz sürümü bulunmaktadır. Aylık ücret karşılığında satın alınan premium abonelik, kullanıcıların istedikleri müzikleri internet bağlantısı gerektirmeden dinlemesini sağlar.

iPhone İnternet Olmadan Müzik Dinleme

Uygulamadaki çevrimdışı müzik dinleme özelliği, sevilen müziklere günün her anında erişme imkânı sunar. Premium abonelik sistemi, yüksek ses kalitesiyle birlikte reklamsız müzik dinleme olanağı da sağlar.

Sonuç

Bu içeriğimizde iPhone internetsiz müzik dinleme için kullanılabilecek uygulamalara yer verdik. Siz de bu uygulamalar üzerinden istediğiniz müziği telefonunuza indirebilir ve indirdiğiniz müzikleri hiçbir internet bağlantısına gerek duymayan dinleyebilirsiniz. İçeriğimizde yer verdiğimiz uygulamaları sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz yenilenmiş telefon modellerine https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/ bağlantısından ulaşabilir, istediğiniz modeli Getmobil’den güvenle satın alabilirsiniz.

İlgili Bloglar