YouTube Premium Nedir? Fiyatları Ne Kadar?

campaign-image

Çevrimiçi video izleme platformu YouTube, Premium abonelik sistemi ile kullanıcılara çok daha geniş özellikler sunuyor. Kullanıcılara çok daha iyi deneyim sunan bu abonelik sisteminin çeşitli avantajları da bulunuyor. Bu içeriğimizde YouTube Premium nedir, fiyatları ne kadar ve özellikleri neler sorularının yanıtlarını paylaşacağız.

YouTube Premium Nedir?

YouTube Premium, YouTube’da seyrettiğiniz videolardaki reklamları kaldıran aylık abonelik sistemidir. Aynı zamanda sevdiğiniz videoları daha sonra izlemeniz için video indirme imkânı da sunar.

YouTube Premium paketlerinden kendinize en uygun olanı seçerek çeşitli avantajlar elde etmeniz mümkündür. Hadi reklamsız ve kesintisiz video izleme deneyimi sunan YouTube Premium’un özelliklerine göz atalım.

YouTube Premium Özellikleri

  • Arka Planda Video Oynatma
  • YouTube Music İçeriklerine Erişim
  • Reklamsız Video Deneyimi
  • Video İndirme
  • Jump Ahead
  • Akıllı Shorts İndirme
YouTube Premium Özellikleri

Arka Planda Video Oynatma

YouTube kullanıcıları oldukça uzun bir zamandır istedikleri videoları arka planda açamıyordu. YouTube Premium özellikleri arasında yer alan arka planda video oynatma bunu mümkün hale getiriyor.

Premium aboneliğe sahip olanlar, YouTube’da video açtıktan sonra diğer uygulamaları da özgürce kullanabilir. Bu özellik sayesinde bir yandan müzik dinleyip bir yandan da başka uygulamalara geçilebilir.

YouTube Music İçeriklerine Erişim

Dünya genelinde çok fazla kullanıcıya sahip olan YouTube Music, herkes tarafından kolay kullanılabilen arayüzü ile reklam olmadan müzik dinleme olanağı sunuyor. Eğer YouTube Premium hesabınız varsa günün her anında istediğiniz müziği reklamsız dinleyebilirsiniz.

Sevdiğiniz müzikleri veya oynatma listelerini indirebilir ve internete bağlanmaya gerek duymadan dinleyebilirsiniz. İndirilen bütün videolar 30 gün boyunca telefonunuzda depolanır.

Reklamsız Video Deneyimi

YouTube içerik üreticileri videolarında çok fazla reklama yer veriyor. Bu da izleyicilerin YouTube deneyimlerini olumsuz etkiliyor. Ancak bu durum YouTube Premium sahipleri için geçerli değil. YouTube Premium aboneliğiniz varsa videoları herhangi bir reklam görmeden izleyebilirsiniz.

Video İndirme

YouTube Premium ile YouTube’da gördüğünüz videoları indirmek için artık üçüncü parti uygulamalar kullanmaya gerek yok. İstediğiniz videoyu yalnızca tek bir tuşla indirebilirsiniz. Cihazınıza indirdiğiniz videoları istediğiniz zaman internet bağlantısına ihtiyaç duymadan izleyebilirsiniz.

Jump Ahead

YouTube Premium’un yeni özellikleri arasında bulunan Jump Ahead, videolardaki en iyi sahnelere daha kolay geçiş yapmanızı sağlıyor. Bu özellikten önce videoları 10 saniye aralıklarla ileriye sarabiliyordunuz. Jump Ahead özelliği sizi bu zahmetten kurtarıyor.

Şu anda yalnızca Android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanılabilen bu özellik, videonun ilgi çeken anlarını otomatik olarak algılayarak oraya atlıyor. Bu da video izleme deneyiminizi önemli ölçüde arttırıyor.

Akıllı Shorts İndirme

En iyi YouTube Premium özellikleri arasında yer alan akıllı Shorts indirme, YouTube Shorts videolarını otomatik olarak indiriyor. Böylece aynı Shorts videosunu izlerken internet harcamamış oluyorsunuz. Aynı zamanda internet bağlantınız olmasa bile favori videoları açabilirsiniz.

YouTube Premium Fiyatları Ne Kadar?

Bireysel Aylık: 57,99 TL
Aile Aylık: 115,99 TL
Öğrenci Aylık: 37,99 TL

YouTube Premium aboneliğini bir süre boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz. Aldığınız hizmeti beğenmeniz ve ayrıcalıklarından faydalanmak istemeniz durumunda aylık 57,99 TL abonelik ücreti karşılığında Bireysel paketi satın alabilirsiniz.

YouTube Premium Fiyatları Ne Kadar

Eğer aynı premium hesabını birden fazla kişi kullanacaksanız Aile paketi tam size göre. 5 aile üyesine kadar kullanma olanağı sunan bu paketi, aylık 115,99 TL abonelik ücreti karşılığında satın alabilirsiniz.

YouTube Premium’un bir de Öğrenci paketi bulunuyor. Öğrenciyseniz ve bu paketin şartlarını karşılıyorsanız aylık 37,99 TL abonelik ücreti karşılığında YouTube Premium satın alabilirsiniz.

Sonuç

Bu içeriğimizde YouTube Premium hakkında kullanıcıların akıllarındaki soruları yanıtladık. YouTube’da çok fazla zaman geçiriyorsanız kendinize en uygun paketi satın alarak YouTube Premium avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca Getmobil’den 12 aya varan taksitle satın alacağınız yenilenmiş telefon modelleri ile YouTube videolarını en iyi görüntü kalitesinde seyredebilirsiniz.

İlgili Bloglar