En İyi Oyuncu Telefonları: Yüksek Performanslı Cihazlar!

campaign-image

Oyuncu telefonları içerisinde kullanılan donanımlar, en yoğun grafiklere sahip mobil oyunlarda diğer akıllı telefonlara göre çok daha iyi performans sunar. Bu da oyunlardan çok daha fazla keyif alınmasını sağlar. Gün içerisinde çok fazla mobil oyun oynuyorsanız en iyi oyuncu telefonları 2024 listesinde yer verdiğimiz akıllı telefonlardan birini satın alarak oyun deneyimini ikiye katlayabilirsiniz.

En İyi Oyuncu Telefonları Listesi

  • ASUS ROG Phone 6D
  • Black Shark 5 Pro
  • ASUS ROG Phone 7 Ultimate
  • Infinix GT 10 Pro
  • Red Magic 8 Pro
  • Samsung Galaxy S23 Ultra
  • iPhone 15 Pro Max

ASUS ROG Phone 6D

2024 yılında alınabilecek en iyi oyuncu telefonları listesinin ilk sırasında ASUS tarafından geliştirilen ROG Phone 6D bulunuyor. Cihazda kullanılan Dimensity 9000+ işlemci birimi ve 12 GB kapasiteli bellek oyunlarda inanılmaz bir performans sergiliyor. Grafik birimindeki Mali-G710 MC10, yeni nesil mobil oyunların yüksek FPS değerlerinde çalışmasını sağlıyor.

Black Shark 5 Pro

Oyunculara özel olarak üretilen ve en iyi mobil oyun performansına sahip cihazlardan birisi olan Black Shark 5 Pro’da Snapdragon 8 Gen 1 işlemci yer alıyor. Sekiz çekirdekli işleminin yanı sıra 8 GB, 12 GB ve 16 GB bellek seçenekleri de sunan Shark 5 Pro ile 3A kalitesindeki mobil oyunları da akıcı bir şekilde deneyimlemek mümkündür. 4650 mAh kapasiteli batarya, telefonun ihtiyaç duyduğu gücü rahatlıkla verebiliyor.

ASUS ROG Phone 7 Ultimate

En iyi oyun telefonları listesinde farklı bir ASUS modeli yer alıyor. 16 GB kapasiteli bellek ile ilgi çeken ROG Phone 7 Ultimate, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci birimi ve Adreno 740 GPU sayesinde mobil oyunları yüksek grafik kalitesinde oynatabiliyor. Bu modelde bulunan 512 GB kapasiteli depolama alanı ise kullanıcıların çok fazla oyunu tek bir cihazdan oynayabilmesine imkân tanıyor.

En İyi Oyuncu Telefonları Asus Rog

Infinix GT 10 Pro

Son dönemlerde ülkemizde de adından sıkça bahsettiren Infinix markası GT 10 Pro modeliyle oyunculara hitap ediyor. MediaTek tarafından üretilen Dimensity 8050 işlemci birimine yer veren cihazda 8 GB RAM bulunuyor. Android 13 tabanlı XOS 13 işletim sistemi ve diğer donanım özellikleriyle oyuncuların beklentilerini karşılayacak performansı sunabiliyor.

Red Magic 8 Pro

İlk defa oyun telefonu satın almak isteyenler tarafından çok fazla tercih edilen Red Magic 8 Pro, güçlü donanımlarının yanı sıra fiyatıyla da dikkat çekiyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle birlikte Adreno 740 grafik birimine sahiptir. Oldukça şık bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkan cihazda 8GB, 12 GB ve 16 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneği bulunuyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra

En iyi oyuncu telefonları listesinde nihayet bilindik bir markaya denk geldik. Galaxy S23 Ultra modelinde Galaxy serileri için özel olarak geliştirilmiş Snapdragon 8 Gen 2 işlemci birimi kullanılıyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra Oyuncu Telefonu

Güçlü işlemci biriminin yanı sıra 8 GB ve 12 GB RAM seçenekleri bulunan telefonun ekranı 120 Hz yenileme hızına sahiptir. 120 Hz ekran yenileme hızı, mobil FPS oyunlarında rakip oyunculardan çok daha önce tepki verme imkânı sağlıyor.

iPhone 15 Pro Max

Apple tarafından geliştirilen iPhone 15 Pro Max modeliyle günümüzdeki birçok oyun akıcı bir şekilde oynanabiliyor. Cihazda Apple’ın en güncel işlemcisi olan A17 Pro ve 8 GB kapasiteli bellek bulunuyor. 

Ayrıca sahip olduğu ve düzenli olarak güncelleme alan iOS işletim sistemi oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor. Bütün bu özellikleriyle Apple iPhone 15 Pro Max oyun performansı en iyi olan telefonlardan biridir.

Sonuç

Eğer sizler de günün çoğunu mobil oyunlarda geçiriyorsanız listemizde yer verdiğimiz oyuncu telefonlarından birini satın alabilirsiniz. Tercihinizi hangi modelden yana yaparsanız yapın mobil oyunlar yüksek FPS değerlerinde oynayabilirsiniz.

İlgili Bloglar