Instagram Video ve Reels İndirme Nasıl Yapılır?

campaign-image

Instagram üzerinden paylaşılan eğlenceli, komik ve bilgi içeren videolar, çok fazla kişi tarafından izleniyor. Birçok kullanıcı, izledikleri videoları kaybetmemek veya daha sonra arkadaşlarıyla paylaşmak için cihazlarına indirmek istiyor. Bu bağlamda, kullanıcıların merak ettiği “Instagram video ve Reels indirme nasıl yapılır?” sorusunun yanıtlarını sizlerle paylaşacağız.

Instagram Video ve Reels İndirme Rehberi

Instagram uygulamasına getirilen güncellemeler, kullanıcıların uygulamadan çok daha iyi yararlanmasını sağlıyor. Özellikle Instagram Reels indirme işleminin basitleştirilmesi, çoğu kişinin istedikleri içerikleri telefonlarına rahatlıkla indirmesine olanak tanıyor.

Reels içerikleri çok basit bir şekilde indirilse de aynı durum, gönderi olarak paylaşılan videolarda geçerli değildir. Sevilen videoları indirmek için bazı uygulamalar kullanmak gerekiyor. İşte kullanabileceğiniz bazı Instagram video indirme programları:

InstaSave (Android ve iOS)

InstaSave uygulaması, hem iOS hem de Android akıllı telefon modellerinde kullanılabilen ücretsiz bir uygulamadır. Cihazınıza indirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalayıp uygulamaya yapıştırın.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra kopyaladığınız videonun bağlantısı otomatik olarak algılanacaktır. Daha sonra "İndir" ya da "Download" butonuna dokunarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Video Downloader for Instagram (Android)

Video Downloader for Instagram, Android için bir Instagram video indirme uygulamasıdır ve istenilen videoları telefona indirmeye imkan tanır. Uygulamayı açtıktan sonra Instagram hesabınıza giriş yapın.

Hoşunuza giden videonun bağlantısını kopyalayın ve uygulamaya geri dönün. Video Downloader for Instagram uygulaması, kopyalanan bağlantıyı otomatik olarak algılayacak ve indirme işlemini başlatacaktır.

Repost Story for Instagram (iOS)

iOS kullanan akıllı telefon modelleri için geliştirilen Repost Story for Instagram, kullanılabilecek en iyi Instagram video indirme uygulamasıdır. Basit arayüzü sayesinde istenen videoları saniyeler içinde indirmek mümkündür.

Diğer uygulamalarda olduğu gibi önce Repost Story for Instagram uygulamasını açın ve Instagram hesabınıza giriş yapın. Sevdiğiniz içerikleri Instagram'da paylaşın ve "Repost" butonuna dokunun. Son olarak "Videoyu Kaydet" veya "Save Video" seçeneğine dokunarak videoyu indirin.

Instagram’dan Reels Videosu Nasıl İndirilir?

Yeni güncellemelerle birlikte artık Instagram Reels indirme işlemini gerçekleştirmek için herhangi bir uygulama veya programa ihtiyaç duyulmuyor. Bu özelliğin yalnızca herkese açık hesaplar tarafından paylaşılan Reels içeriklerinde geçerli olduğunu hatırlatmak isteriz.

Instagram reels videosu nasıl indirilir?

Instagram Reels indirmek için:

  1. Cihazınıza indirmek istediğiniz Reels’i açın.
  2. Ekranın sağ bölümünde bulunan “Paylaş” simgesine dokunun.
  3. Son olarak alt taraftan açılan menüdeki “Download (İndir)” butonuna dokunun.

Bu işlemler sonucunda istediğiniz Reels içeriği cihazınıza inmeye başlayacaktır. Reels içeriklerini indirme konusunda sorun yaşıyorsanız yukarıda paylaştığımız uygulamaları kullanabilirsiniz.

Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır?

Kullanıcıların paylaştığı videoları cihazınıza indirmek istiyorsanız, listede bulunan Instagram video indirme uygulamaları işinize yarayacaktır. Bu uygulamalar Instagram tarafından desteklenmediği için indirme yaptığınız kaynağın güvenilirliğini kontrol etmeyi unutmayın.

Sonuç

Bu yazımızda Instagram video ve Reels indirme yöntemlerine yer verdik. Siz de bu yöntemleri kullanarak Instagram'da karşılaştığınız eğlenceli videoları veya Reels içeriklerini sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca Getmobil mağazaları ve web sitesinden satın alacağınız yenilenmiş telefon modelleri ile Instagram uygulamasından daha iyi bir şekilde yararlanabilirsiniz.

İlgili Bloglar