iOS 18 Mesaj Zamanlama Özelliği Nedir?

campaign-image

iOS 18 sürümüyle birlikte iPhone modelleri için çeşitli özellikler kullanıma sunulacak. Yeni sürümle gelecek özellikler, iPhone’ların çok daha verimli kullanılmasını sağlayacak. Bu özellikler arasında gönderilecek mesajların zamanlanabilmesi de yer alıyor. Peki, iOS 18 mesaj zamanlama nedir? iPhone’da zamanlı mesaj nasıl gönderilir? Lafı fazla uzatmadan merak edilen soruların yanıtlarına bakalım.

iOS 18 Mesaj Zamanlama Nedir?

iOS 18 mesaj zamanlama özelliği, iPhone kullanıcılarının ileri tarihli mesaj göndermesini sağlayacak. iMessage uygulamasında aktif olarak kullanılacak bu özellik, çoğu kullanıcının iletişim alışkanlıklarını etkileyecek.

iOS 18 Mesaj Zamanlama Özelliği

iPhone’un ileri tarihli mesaj gönderme özelliği, kullanıcılara birçok açıdan çeşitli avantajlar sunacak. Bir toplantı saatini, doğum günü partisi davetini veya önemli bir etkinliğin başlama zamanını hatırlatmak iMessage zamanlı mesaj özelliği sayesinde çok daha basit hale gelecek. Hadi, iPhone’da mesaj zamanlama işleminin nasıl yapılacağına göz atalım.

iPhone’da Zamanlı Mesaj Gönderme Nasıl Yapılır?

  1. iPhone’un ana ekranından “Mesajlar” uygulamasına girin.
  2. Rehberinizde kayıtlı olan bir kişi ile yeni bir mesajlaşma başlatın.
  3. Kişiye göndermek istediğiniz mesajı yazın ve yazı alanının solunda bulunan “+” ikonuna dokunun.
  4. Ardından “Daha sonra gönder” seçeneğine dokunun.
  5. Açılan pencereden mesajın gönderileceği tarih ve saati seçin.
  6. Son olarak “Gönder” butonuna dokunarak mesajı zamanlayın.

Yukarıdaki adımları uygulayarak zamanladığınız mesajlar, gönderileceği saat ile birlikte ayrı bir kutucuk içinde görüntülenecektir. Zamanlanan mesajları istediğiniz zaman düzenleyebilir, mesaj içeriğini tamamen silebilir veya anında gönderebilirsiniz.

iPhone’da Mesaj Zamanlama Özelliği Hangi Modellerde Kullanılacak?

iPhone’ların daha verimli kullanılmasına yardımcı olacak mesaj zamanlama özelliği, iOS 18 sürümünü destekleyen tüm iPhone modellerinde kullanılabilecek. Güncellemenin henüz tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor, ancak Eylül ayı içinde kullanıma sunulacaktır. iPhone’unuzu en güncel iOS 18 sürümüne yükselterek göndermek istediğiniz mesajları daha ileri bir tarihe zamanlayabilirsiniz.

Mesaj Zamanlama Özelliği Hangi iPhone Modellerinde Kullanılabilecek

Sonuç

Bu yazımızda iOS 18 mesaj zamanlama özelliği hakkında merak edilen soruların yanıtlarını verdik. TSE onaylı Yenileme Merkezi ile hizmet veren Getmobil’den satın alacağınız iOS 18 destekleyen yenilenmiş iPhone modellerinde bu özelliği sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bütçenize uygun modellere https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/ bağlantısından ulaşabilir ve istediğiniz modeli 12 ay taksitle satın alabilirsiniz.

İlgili Bloglar