iPhone 13 Pro Max Hala Satın Alınır mı?

campaign-image

Kendisine yeni bir iOS işletim sistemine sahip akıllı telefon satın almak isteyenler, 2024 yılında iPhone 13 Pro Max modelini satın alıp almama konusunda kararsız kalıyor. Bu yazımızda Apple'ın güçlü donanımlara sahip iPhone 13 Pro Max modeli ile ilgili merak edilen soruların yanıtlarını vereceğiz. Günümüzde iPhone 13 Pro Max hala satın alınır mı sorusunun cevabını vermeden önce bu modelin özelliklerine bakalım.

Apple iPhone 13 Pro Max Teknik Özellikleri Nelerdir?

  • Yonga Seti: Apple A15 Bionic
  • CPU Frekansı: 3.2 GHz
  • CPU Çekirdeği: 6 Çekirdek
  • Ekran Boyutu: 6.7 İnç
  • Ekran Çözünürlüğü: 1284x2778 (FHD+) Piksel
  • Ekran Yenileme Hızı: 120 Hz
  • Ekran/Gövde Oranı: % 86.56
  • Dahili Depolama: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB
  • Kamera Çözünürlüğü: 12 MP + 12 MP + 12 MP
  • Ön Kamera Çözünürlüğü: 12 MP
  • Bellek (RAM): 6 GB
  • Batarya Kapasitesi: 4352 mAh

Apple iPhone 13 Pro Max, 120 Hz ekran yenileme hızı ve 4352 mAh kapasiteli batarya ile kullanıcıların ilgisini çekiyor. Bunlara ek olarak yüksek çözünürlüklü ekrana sahip olan bu modelde kullanılan kameralar, günümzüde de en iyi fotoğraf ve video çekimleri yapmak için yeterli oluyor.

3.2 GHz hızında çalışan Apple A15 Bionic işlemci, üzerinden yıllar geçse de performansını koruyor. Cihazın günümüzde de etkileyici bir performans sunabilmesi, güncel iOS işletim sistemindeki iyileştirmeler sayesinde mümkün oluyor. Peki ya iPhone 13 Pro Max'in güncelleme desteği ne zaman bitecek?

iPhone 13 Pro Max Güncelleme Ne Zaman Bitecek?

Apple iPhone 13 Pro Max modeli 2021 yılında piyasaya çıktı. Eski iPhone modellerinin 5-6 yıl güncelleme aldığını varsaydığımızda bu cihaz için uzun süre boyunca güncelleme desteği verileceğini söyleyebiliriz. Bu noktada iPhone 13 Pro Max modeline 2026 veya 2027 yılına kadar yayınlanan bütün güncellemeler sorunsuz bir şekilde yüklenebilir.

Daha sonrasında ise ana güncellemeler harici birkaç güvenlik güncellemesini de alabileceğini düşünüyoruz. Her şeye rağmen çok net konuşamıyoruz çünkü Apple, yeni bir politika izleyip iPhone 13 serisi için güncelleme desteğine ansızın son verebilir. Bu imkânsıza yakın bir durum olsa da cihazı satın almadan önce bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Apple iPhone 13 Pro Max Kaç Sene Gider?

Apple iPhone 13 Pro Max kaç yıl kullanılır sorusu için kesin bir yanıt vermemiz pek mümkün değildir. Ancak bazı analistlere göre bir iPhone cihazının kullanım ömrü yaklaşık 4.5 yıldır. Tabii ki bu durum telefonun kullanım şartlarına göre değişkenlik göstermektedir.

iPhone 13 Pro Max Kaç Sene Gider

Telefonda sürekli olarak yüksek işlemci ve grafik performansı gerektiren işlemler yapıldığında donanımlar daha hızlı yıpranmaya başlar. Bu da telefonun kullanım ömrünü azaltır. Ancak çok yoğun olmayan kullanım şartlarında cihazın ömrü yapılan analizlerin üzerine de çıkabilir.

iPhone 13 Pro Max Hala Satın Alınır mı?

Kısıtlı bütçeye sahipseniz ve yüksek performanslı bir Apple cihazı satın almak istiyorsanız iPhone 13 Pro Max modelini tercih edebilirsiniz. Apple zamlarından sonra sıfır fiyatı bir hayli yükselen bu modeli daha uygun fiyata almak için yenilenmiş versiyonlarına göz atabilirsiniz.

Sonuç

Bu içeriğimizde "iPhone 13 Pro Max satın alınır mı?" sorusunu ve bu model hakkında merak edilen diğer soruların yanıtlarını verdik. Getmobil’in bakanlık onaylı Yenileme Merkezi’nde, alanında tecrübeli ve uzman teknisyenler tarafından aşamalı testlerden geçirilen yenilenmiş iPhone 13 Pro Max modelini çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bu modeli 12 ay taksit seçenekleri ile satın almak için hemen https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/iphone-13-pro-max/ bağlantısına tıklayabilirsiniz!

İlgili Bloglar