iPhone 13 Suya Dayanıklı mı? Su Geçirir mi?

campaign-image

Apple iPhone 13 modeli, günümüzde birçok tüketici tarafından tercih edilen iPhone modellerinden biridir. Telefon fiyatlarının her geçen gün arttığı bir dönemde, bu modeli satın almayı düşünen birçok kişi iPhone 13 su geçirir mi sorusuna yanıt arıyor. Çünkü aldıkları telefonun dışarıdan gelebilecek sıvılara karşı zarar görmesi sonucunda tamir için daha fazla ücret ödemek istemiyorlar.

Bu yazımızda, tüketicilerin merak ettiği ”iPhone 13 suya dayanıklı mı?” sorusunu cevaplayacağız. Böylece tüketiciler, bu telefonun sıvıya karşı ne kadar dayanıklı olduğu ve suyun altında ne kadar süre kullanılabileceği hakkında bilgi edinebilecekler.

Apple iPhone 13 Su Geçirir mi?

Herhangi bir sıvıya dayanıklılığı bulunmayan akıllı telefon modelleri, sıvı teması sonucunda stabil çalışmama, mikrofonun bozulması nedeniyle aramalarda sesin karşı tarafa gitmemesi, hoparlörden gelen sesin cızırtılı çıkması gibi kritik sorunlarla karşılaşabilir. Bu bağlamda ülkemizde hala popülerliğini koruyan iPhone 13 modelinin suya dayanıklılığı, cihazla ilgili en çok merak edilen konulardan biridir.

iPhone 13 Su Geçirir mi?

Apple’ın en güncel donanımlarına ve çıktığı dönemin güncel teknolojilerinden yararlanarak ürettiği iPhone 13, sınıfının en yüksek suya dayanıklılık derecesi sertifikasına sahiptir. Bu modelde, en yüksek suya dayanıklılık seviyesinin olmasına rağmen, suya dayanıklı telefonların da su geçirebildiğini belirtmek isteriz. Sıvı teması nedeniyle hoparlör, mikrofon ve kamera gibi çeşitli donanımların zarar görmemesi için akıllı telefonları bilinçli olarak suya daldırmamanızı öneriyoruz.

iPhone 13 Suya Dayanıklı mı?

Standart bir iPhone 13 modeli, Apple A15 Bionic işlemcisi sayesinde kullanıcılara eşsiz bir akıllı telefon deneyimi sunarken çeşitli özellikleriyle de çok daha kullanışlı bir telefondur. 174 gram ağırlığındaki bu cihaz, IP68 toza ve suya dayanıklılık sertifikasına sahiptir.

Apple iPhone 13'ün de sahip olduğu IP68 sertifikasına sahip akıllı telefonlar, 6 metre derinliğe kadar yaklaşık 30 dakika suya dayanıklı kalabilirler. Bu sertifika sayesinde yağmurlu havalarda bile kullanılmaya devam edilebilirler. Ancak her ihtimale karşı dikkatli olmakta fayda vardır.

Apple iPhone 13 Su Altı Çekimi Yapar mı?

Apple iPhone 13, su altı çekimi konusunda oldukça başarılıdır. Cihazda kullanılan kamera donanımları, teknolojisi ve özellikleri sayesinde su altında da keyifli video çekimleri yapmak mümkündür. Bu model, 6 metre derinliğe kadar 30 dakika boyunca suya dayanıklı olduğu için doğru ekipmanlar kullanılarak suyun altındaki eşsiz manzaraların fotoğrafı en iyi kalitede çekilebilir.

Apple iPhone 13 Su Altı Çekimi Yapar mı?

Telefonda bulunan 12 MP çözünürlüğe sahip kameralar, yapay zeka ve yazılım desteği sayesinde suyun altında da eşsiz çekimler yapma olanağı tanır. Özellikle su altında yapılan selfie çekimlerinin oldukça etkileyici göründüğünü belirtmek isteriz.

iPhone 13 ile deniz altında çekim yapmadan önce telefonun elinizden kayıp gitmesine karşı önlem almanızı öneriyoruz. Su altı kameralarının kaybolmaması için kullanılan şamandıralar, telefonu elinizden kayıp düşürdüğünüzde cihazı tekrar bulmanıza yardımcı olacaktır.

Sonuç

Kullanıcıların çok fazla merak ettiği iPhone 13 suya dayanıklı mı ve su geçirir mi sorularının yanıtlarını verdik. Sizler de bu modeli satın alarak su altı fotoğrafçılığına adım atabilirsiniz. Uygun fiyatlı yenilenmiş iPhone 13 modelini 12 ay taksit imkânı ile satın almak için hemen https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/iphone-13/ bağlantısına tıklayabilirsiniz!

Getmobil’den satın alacağınız yenilenmiş telefon modelleri alanında uzman teknisyenler tarafından incelenip, test edildiği için uzun yıllar boyunca yüksek performans ile kullanılabilir. Ayrıca 12 ay Getmobil garanti desteği sayesinde cihazda sorunla karşılaşılması durumunda kullanıcılara garanti kapsamında ücretsiz onarım olanağı sunulmaktadır.

İlgili Bloglar