iPhone 17 Pro Renk Seçenekleri Sızdırıldı!

campaign-image

iPhone 16 modelleri geçtiğimiz ay kullanıma sunuldu. Yeni serinin piyasaya çıkışının hemen ardından, iPhone 17 modellerine dair çeşitli sızıntı haberleri internette dolaşmaya başladı. İnternette hızla yayılan sızıntılardan biri olan iPhone 17 Pro renk seçenekleri, kullanıcıların ilgisini çekti. Konu hakkında henüz net bir bilgi bulunmasa da sızdırılan renklerin oldukça hoş göründüğünü düşünüyoruz. İşte sızıntıya dair tüm detaylar!

iPhone 17 Pro Renk Seçenekleri Sızdı!

Sızıntı haberleriyle gündeme gelen Majin Bu, iPhone 17 Pro modelinde Teal Titanium, Green Titanium ve Dark Green Titanium renk seçeneklerinin olabileceğini belirtti. Sızdırılan renkler arasında en çok ilgiyi Teal Titanium çekti, çünkü bu rengin bir benzeri iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerinde kullanılıyor.

Apple’ın iPhone Pro modellerinde canlı renklere yer vermemesi, bu söylentinin büyük ilgi görmesine neden oldu. Apple, renk stratejisinde bir değişiklik yapıyor olabilir. Ancak bu durum belirsizliğini korumaya devam ediyor ve iPhone 17 Pro modelleri tanıtılmadan kesinleşmeyecek.

iPhone 17 Pro Renkleri

Ortaya atılan iddialar yalnızca renk seçenekleriyle sınırlı kalmıyor. iPhone 17 Pro Max modelinin 3 kamerasında da 48 MP çözünürlüklü lenslerin kullanılacağı öne sürülüyor. Buna ek olarak, iPhone 17 serisiyle birlikte "Air" ya da "Slim" adında yeni bir model seçeneğinin de bulunabileceği iddia ediliyor.

Ayrıca, Pro olmayan iPhone 17 modellerinde 120 Hz yenileme hızına sahip ekranların kullanılacağı düşünülüyor. Standart versiyonların da yüksek yenileme hızına sahip ekranlarla gelmesi durumunda, piyasadaki rekabet büyük ölçüde kızışacaktır. Ancak, tüm bunların şu an için sadece bir iddia olduğunu hatırlatmak isteriz.

Tasarımın yanı sıra, Apple’ın yeni serisinde 12 GB kapasiteli bellek kullanacağı da söyleniyor. iPhone modellerinde bulunan yüksek kapasiteli bellek, önemli Apple Intelligence özelliklerinin daha stabil çalışmasını sağlarken, performans konusunda da beklentilerin üzerinde bir deneyim sunacağı düşünülüyor.

iPhone 17 Pro Söylentileri

Sonuç

Sızdırılan iPhone 17 Pro renk seçenekleri, birçok iPhone kullanıcısı tarafından beğeni topladı. Eğer Apple, Pro modellerinde bu renkleri kullanırsa, uzun süredir devam eden gelenek son bulacak ve Pro serileri de daha canlı renklere sahip olacak. Majin Bu tarafından ortaya atılan iddiaların gerçek olup olmadığını öğrenmek için bir süre daha beklememiz gerekecek. Yeni seri piyasaya sürülmeden önce, Getmobil’de satılan yenilenmiş iPhone modelleriyle Apple ekosistemine ilk adımı atabilirsiniz. Hemen https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/ bağlantısına tıklayarak bütçenize uygun modeli 12 ay taksitle satın alabilirsiniz.

İlgili Bloglar