iPhone Benzeri Telefonlar Nelerdir?

campaign-image

Piyasaya çıkan yeni iPhone modelleri yüksek fiyatlara sahip olduğu için çoğu kullanıcının bütçesini aşıyor. Apple’ın ürettiği telefonların kullanım rahatlığı ve premium hissini Android cihazlarda arayan tüketiciler, iPhone benzeri telefonlar satın almayı tercih ediyor. Bu yazımızda paylaşacağımız iPhone ile benzer performansı sunan Android telefonlar listesi sayesinde performans ve kullanış açısından iPhone modelleriyle yakın özelliklere sahip uygun fiyatlı cihazları öğrenebilirsiniz.

Apple iPhone Benzeri Telefonlar Listesi - 2024

  • Samsung Galaxy S22 5G
  • Samsung Galaxy A54 5G
  • Xiaomi Mi 11 T Pro
  • Redmi Note 11 Pro Plus
  • Huawei P40 Pro

Listede yer alan Apple iPhone benzeri akıllı telefon modellerinin özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Cihazların özellikleri ile iPhone modellerini karşılaştırarak eşdeğer özellikte olan cihazı bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz.

Samsung Galaxy S22 5G

Apple iPhone benzeri Android telefonlar listesinin ilk sırasında Galaxy S22 5G modeli bulunuyor. 6.1 inç büyüklüğünde Dynamic AMOLED ekrana sahip olan telefon, 1080 x 2340 piksel çözünürlük ile kullanıcılara etkileyici bir multimedya deneyimi sunuyor.

iPhone Benzeri Telefonlar: Galaxy S22

Bunun yanı sıra sekiz çekirdekli Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti sayesinde işlemlerin kısa süreler içerisinde yerine getirilmesini sağlıyor. Cihazın sahip olduğu 3700 mAh kapasiteli batarya, uzun süre boyunca kullanılmasına imkân tanıyor.

Samsung Galaxy A54 5G

iPhone modelleri ile eşdeğer performansı sunabilen başka bir model de Samsung Galaxy A54’tür. Super AMOLED teknolojisine sahip ekran 6.4 inçlik büyük ekran, 120 Hz yenileme hızı ile akıcı bir deneyim veriyor.

iPhone Benzeri Telefonlar Listesi

2.4 GHz CPU frekansıyla çalışan sekiz çekirdekli Samsung Exynos 1380 yonga seti ve 8 GB kapasiteli bellek sayesinde günümüzde de akıcı bir performans sergiliyor. Cihazda kullanılan 50 MP çözünürlüklü ana kamera ise sahip olduğu özellikler ile kaliteli fotoğraf çekimleri yapabiliyor.

Xiaomi Mi 11 T Pro

Xiaomi’nin Mi 11 T Pro modeli yüksek işlemci performansı gerektiren uygulamaların hatasız bir şekilde kullanılmasına olanak tanıyor. 2.84 GHz hızında çalışan Snapdragon 888 yonga seti ve LPDDR5 tipindeki 8 GB kapasiteli bellek uygulamalar arasında geçişleri kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyor.

iPhone ile Benzer Android Telefonlar

AMOLED panel kullanılan 1080 x 2400 piksel çözünürlüklü ekranı 6.67 inç büyüklüğündedir. 120 Hz yenileme hızı ile etkileyici bir ekran kullanım deneyimi sunarken, HDR10 ve HDR10+ gibi ekran özellikleriyle de görüntülerin parlak bir şekilde oluşturulmasını sağlıyor.

Redmi Note 11 Pro Plus

Redmi Note 11 Pro Plus, güçlü işlemci ve geniş bellek kapasitesi ile iPhone'a benzer telefonlar arasında öne çıkıyor. Ayrıca, harici hafıza kartı desteği ile kullanıcılar 1 TB'a kadar depolama alanına erişebilir, böylece daha geniş veri depolama imkanına sahip olurlar.

Redmi Note 11 Pro Plus Modeli

Corning Gorilla Glass 5 ile dışarıdan gelebilecek hasarlara karşı güçlendirilen cihazın ekranında AMOLED panele yer veriliyor. 1200 nit parlaklık değerine kadar ulaşabilen ekran, 1080 x 2400 piksel çözünürlük ile görüntüleri en yüksek kalitede işleyebiliyor.

Huawei P40 Pro

Apple iPhone benzeri telefonlar listesinde bulunan Huawei P40 Pro, yüzde 90.57 ekran/gövde oranı ile ekranın geniş bir alanının kullanılabilmesine imkân tanıyor. 1200 x 2640 piksel çözünürlüğe sahip ekranıyla en iyi görsel kaliteyi sunarken, Kirin 990 5G yonga seti sayesinde performans konusunda beklentileri karşılayabiliyor.

iPhone'a Benzeyen Telefonlar Huawei P40 Pro

Etkileyici performansının yanı sıra, 4200 mAh kapasiteli bataryası sayesinde Huawei P40 Pro, tek bir şarjla gün boyunca uzun süre kullanım imkanı sunuyor. Bütün bu özelliklerin yanı sıra, IPX8 suya dayanıklılık seviyesine sahip olan bu model ile su altında fotoğraf çekmek de mümkün.

Sonuç

Bu içeriğimizde yer verdiğimiz, iPhone benzeri telefonlar listesinde günümüzde iPhone’a çok fazla para ödemek istemeyenler için benzer performansa sahip Android işletim sistemli telefonlara yer verdik. Hemen https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/android-telefonlar/ bağlantısına tıklayarak bütçenizi zorlamadan 12 ay taksitle satın alabileceğiniz yenilenmiş Android telefon modellerine göz atabilirsiniz!

İlgili Bloglar