Samsung Galaxy S20 FE Alınır mı? Özellikleri Neler?

campaign-image

Android akıllı telefonlara ilgi duyan kullanıcılar, Samsung Galaxy S20 FE alınır mı sorusunun cevabını merak ediyor. Samsung tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen Galaxy S20'nin Fan Edition modeli, içerisinde bulunan döneminin ötesindeki donanımlar sayesinde günümüzde de beklentilere rahatlıkla karşılık verebiliyor. Bu yazımızda, Galaxy S20 FE modelinin 2024 yılında alınıp alınmaması konusundaki düşüncelerimizi sizlerle paylaşacağız.

Samsung Galaxy S20 FE Teknik Özellikleri

ÖzelliklerDeğerler
Yonga Seti:Qualcomm Snapdragon 865 (SM8250)
RAM (Bellek):6 GB / 8 GB
Ekran Çözünürlüğü:1080x2400 (FHD+) Piksel
Kamera Çözünürlüğü:12 MP
Batarya Kapasitesi:4500 mAh

Galaxy S20 FE'nin özellikleri göz önünde bulundurulduğunda, günümüz şartlarında çoğu işlemi hızlıca yerine getirebileceği söylenebilir. 2.84 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 865 işlemcisi ve yüksek kapasiteli bellek seçenekleri, en güncel uygulamalarda dahi beklentilerin üzerinde performans sergilemektedir.

Güçlü işlemcisinin yanı sıra, 120 Hz yenileme hızına sahip 1080 x 2400 piksel çözünürlüğündeki ekran, en iyi multimedya deneyimini sunmak için yeterlidir. Ayrıca, 12 MP çözünürlüklü kamera sayesinde her anı yüksek kaliteli fotoğraf karelerine dönüştürebilirsiniz. Galaxy S20 FE, IPX8 seviyesinde suya dayanıklı olup, 4500 mAh kapasiteli bataryasıyla gün içerisinde tek bir şarj ile uzun süre boyunca cihazın ihtiyacı olan gücü sağlayabiliyor.

Galaxy S20 FE Güncelleme Alır mı?

Samsung tarafından alınan kararla birlikte, 2020 yılında piyasa çıkan telefonların güncelleme desteği sona ermişti. Bu da içerisinde Galaxy S20 FE modelinin de yer aldığı birkaç modelin yeni Android güncellemelerini alamayacağı anlamına geliyor. S20 FE modeli için yazılım güncellemesi yapılamıyor olsa da performansını korumaktadır.

Galaxy S20 FE Güncelleme Alır mı?

Samsung Galaxy S20 FE Fiyatı Nedir?

Cihazın üretimi 2021 yılında tamamen durdurulduğu için şu anda sıfır olarak satışı bulunmuyor. Ancak, Gemobil web sitesi veya mağazalarından yenilenmiş Galaxy S20 FE modelini ortalama 8.000 TL ile 12.000 TL aralığında satın almak mümkündür. Sitede üzerindeki kampanyaları ve indirimleri takip ederek çok daha uygun fiyatlarla satın alınabilir.

Günümüzde Samsung Galaxy S20 FE Alınır mı?

Samsung Galaxy S20 FE modelinde kullanılan donanımlar, günümüzde işlemleri hızlı bir şekilde yerine getirebilecek kapasitede. Ayrıca, kamera performansı da kabul edilebilir düzeyde olan bu modelle kaliteli fotoğraf çekimleri mümkün. Eğer sosyal medyada sıkça fotoğraf paylaşıyor veya işlerinizi çoğunlukla telefondan yapıyorsanız, 2024 yılında Galaxy S20 FE modelini satın almak sizin için mantıklı olacaktır.

Sonuç

Bu yazımızda tüketicilerin merak ettiği Samsung Galaxy S20 FE alınır mı sorusunu yanıtladık. Siz de https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/android-telefonlar/samsung/galaxy-s20-fe/ bağlantısına tıklayarak yenilenmiş Samsung Galaxy S20 FE modelini inceleyebilir, istediğiniz rengi 12 ay taksit ile satın alabilirsiniz.

İlgili Bloglar