Yenilenmiş Telefonun Avantajları Nelerdir?

campaign-image

Tüketicilerin büyük bir çoğunluğu en iyi donanımlara sahip telefonları kullanmanın hayalini kuruyor ancak ekonomik nedenlerden dolayı satın almakta güçlük çekiyor. Durum böyle olunca sıfır cihazlara göre çeşitli faydalara sahip olan yenilenmiş akıllı telefon modelleri ön plana çıkıyor. Bu içeriğimizde yenilenmiş telefon modellerinin farklı avantajları sizinle paylaşacağız.

Yenilenmiş Telefonun Avantajları Nelerdir?

  • Yüzde 100 Çalışan Fonksiyonlar
  • Uzun Garanti Süresi
  • Yüksek Performans
  • Bütçe Dostu Fiyatlar
  • Çevreci Ürünler
  • Ürün Çeşitliliği
  • Satış Sonrası Destek

Yüzde 100 Çalışan Fonksiyonlar

Bu ürünler satışa sunulmadan önce alanında uzman teknisyenler tarafından aşamalı kontroller ve testlerden geçirilir. Kontrol yapılırken cihazda bir sorunla karşılaşılırsa lisanslı parçalar kullanılarak değişim yapılır.

Eksiksiz Çalışan Fonksiyonlar

Böylece yenilenmiş telefonlarda bulunan fonksiyonların tamamı sorunsuz bir şekilde çalışır hale getirilir. Bu yönüyle sıfır telefonlarla aynı kullanım deneyimini sunabilir.

Uzun Garanti Süresi

Yenilenmiş telefonun avantajları arasında uzun süreli garanti imkânı bulunur. Telefon fiyatlarının yükseldiği bir dönemde yenilenmiş akıllı telefonlarda 12 ay garanti olması tüketicilere güven vermektedir. Garanti süresi boyunca kapsam dahilinde telefonun ücretsiz onarımı talep edilebilir.

Yüksek Performans

Cihazların fonksiyonları kontrol edilirken performans açısından yeterli olup olmadığı da detaylı bir şekilde incelenir. Yenilenmiş telefon modellerinin performansları sıfır telefonlar ile karşılaştırıldığında aradaki fark genellikle hissedilmeyecek düzeydedir. Böylece neredeyse sıfır cihazın sunduğu telefon deneyimi elde edilebilir.

Yüksek Performans

Bütçe Dostu Fiyatlar

Yenilenmiş telefonların en büyük avantajı, bütçe dostu fiyatlara sahip olmalarıdır. Sıfır telefonların fiyatları çoğu tüketicinin gözünü korkutacak düzeydedir. Ancak aynı donanımlara sahip yenilenmiş akıllı telefonlar daha uygun fiyatlarla satın alınabilir. Yeni telefona çok fazla para ödemek yerine bütçe dostu fiyatlarıyla dikkat çeken yenilenmiş cihazlar tercih edilebilir.

Çevreci Ürünler

Yenilenmiş telefon kullanımı yaygınlaştıkça elektronik atıkların oranı da azalarak doğaya verilen zarar engellenmiş olacaktır. Sürdürülebilir tüketim modelinin önemli bir yerinde bulunan yenilenmiş telefonlar, uygun fiyatları sayesinde maliyet açısından sağladıkları faydanın yanı sıra çevrenin korunmasına da katkı sağlar.

Çevre Dostu

Ürün Çeşitliliği

Yenilenmiş olarak satışa sunulan telefonlar arasında markaların amiral gemilerinden en uygun fiyatlı modellere kadar birçok farklı cihaz seçeneği bulunuyor. Bu açıdan değerlendirildiği zaman yenilenmiş telefon modellerinin, çeşitli ihtiyaçlara sahip kullanıcılara hitap ettiğini söylemek mümkündür.

Satış Sonrası Destek

Yenilenmiş telefon modellerinin kullanıcılara sunduğu en büyük avantaj, satış sonrasında destek alınabiliyor olmasıdır. Bu ürünlerde müşteri desteği sunulduğu için tüketicilerde güven oluşturur.

Günümüzde Yenilenmiş Telefon Satın Alınır mı?

Yenilenmiş telefonlar, tüketicilere farklı alanlarda sağladığı faydalar sayesinde günümüzde gönül rahatlığıyla satın alınabilir. Özellikle bu cihazlarda performans açısından pek bir kayıp olmadığı için satın alındıktan sonra uzun yıllar boyunca donma ve kasma sorunları olmadan kullanılabilir.

Bunların yanı sıra 12 ay garanti süresine sahip olan yenilenmiş telefonlarda sorun çıktığı zaman garanti kapsamında ücretsiz olarak onarılabilir. Böylece telefonda karşılaşılabilecek sorunlar için ekstra harcama yapılmamış olacaktır.

Sonuç

Bu yazımızda yenilenmiş telefonların sunduğu avantajların her birine değindik. Eğer siz de yenilenmiş telefon satın almak istiyorsanız bakanlık onaylı Yenileme Merkezi'ne ve uzman teknisyen kadrosuna sahip olan Getmobil’i tercih edebilirsiniz.

İlgili Bloglar